Start de campanie electorală la PRO România – Obiectivul partidului: un mandat de deputat și unul de senator 

0

Candidatul de pe prima poziție a listei PRO România pentru Camera Deputaților Samuel Calotă, și cel de pe prima poziție a listei pentru Senat, Gabriel Crîngeneanu, au ținut, vineri, 6 noiembrie, o conferință de presă, în cadrul căreia au luat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. S-au aflat, alături de aceștia, ceilalți candidați pentru Parlamentul României, dar și membri de partid care au ținut să le fie alături îăncă din prima zi a campaniei pentru scrutinul din decembrie.

La alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, pentru Senat vor candida din partea PRO România, Gabriel Crîngeneanu, care este urmat de Olivian Delcea, Sandu Sorinel și Violeta Gâdea. Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Samuel Calotă, care este urmat de Geanina Rusin, Mihaela Stian, Alin Gheorghe, Romică Soreață și Ionel Dinu.

Liderul partidului, Samuel Calotă, a spus că PRO România și-a propus să câștige în alegeri un mandat de deputat și unul de senator, dar și că, atât în campanie, cât și în Legislativ, va urmări cu predilecție trei direcții, respectiv sănătatea, protecția consumatorilor și agricultura, pe cele trei domenii având proiecte concrete pentru județul Teleorman.

Prima direcție va fi în domeniul sănătății, unde se poate observa ce se întâmplă. Un Guvern care a fost prins pe picior greșit, fără ceea ce îi trebuie, și care a luat măsuri haotice, fără să țină cont de părerile specialiștilor în domeniu. S-a tratat această problemă într-un mod politicianist, care, inevitabil, a dus la pierderi de vieți omenești și la transmitere comunitară a infecției cu COVID. Al doilea domeniu asupra căruia mă voi aplica va fi cel al protecției consumatorului, este cunoscut faptul că am lucrat în acest domeniu o perioadă de timp, știu problemele cu care se confruntă românii la acest capitol, știu chestiunile în care ei sunt înșelați de anumite categorii de comercianți sau în serviciile la care apelează, am capacitatea și instruirea necesară ca să pot să promovez acte normative în Parlament împreună cu colegii cu care vom forma grupul parlamentar, în așa fel încât românii să fie apărați în demersurile lor. A treia direcție pe care o voi urma în campanie și care mă preocupă este agricultura, pentru că este cunoscut faptul că suntem un județ preponderent agrar, un județ în care se produce hrană nu doar pentru români, ci și pentru locuitorii altor țări, pentru că noi exportăm materie primă”, a declarat Samuel Calotă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here