Sprijin pentru elevii care primesc burse sociale/ Senator Dănuț Cristescu: “Voucher de 30 de euro, pentru achiziția de rechizite, alimente și haine”

0

Senatorul PSD de Teleorman Dănuț Cristescu anunță o nouă măsură din pachetul „Sprijin pentru România”, menită să asigure acces egal la educație pentru toate categoriile de elevi.
Mai exact, social-democratul anunță vouchere de 30 de euro/lunar pentru toți elevii care primesc burse sociale, pe lângă voucherul de 500 de lei pe care toți elevii îl primesc la început de an școlar.

Încă o măsură propusă de PSD în pachetul „Sprijin pentru România” prin care elevii care primesc burse sociale, vor primi în fiecare lună un voucher de 30 de euro, pentru achiziția de rechizite, alimente și haine. Acesta este abordarea PSD de a asigura acces egal la educație pentru toate categoriile de elevi. Dacă tot vorbim de „România educată”, atunci acest proiect trebuie să se refere la toți elevii.
Voucherele de 30 euro/elev cu bursă socială se acordă în fiecare lună de școală, până la finalul anului, în plus față de suma de 500 de lei primită de acești elevi la început de an școlar.
Distribuția banilor către elevii eligibili (atât suma de 500 de lei de la început, cât și voucherele de 30 euro/lună) se asigură de către Ministerul Educației”, anunță senatorul PSD de Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here