Spații de joacă pentru copii, amenajate pe locurile virane din localitate/ Primarul Cristian Tismănaru: “Dacă la oraș există locuri de joacă pentru cei mici, de ce n-ar putea să existe și în mediul rural?”

0

Locurile virane din interiorul localității Dracea, acolo unde de obicei ajungeau deșeuri aruncate la întâmplare de cetățeni, s-au transformat în spații de joacă pentru copii și spații de relaxare pentru însoțitorii acestora și pentru bătrâni. Șase astfel de părculețe au fost finalizate, iar alte șase vor fi amenajate la nivelul localității, în perioada următoare, spune prof. Cristian Tismănaru, primarul PNL de la Dracea.

Recunosc că m-am gândit un timp la care ar fi cea mai bună modalitate prin care să reușim să valorificăm aceste terenuri pe care, din păcate, ajungeau adesea deșeuri aruncate la întâmplare și care dădeau un aspect neplăcut localității. Ideea mi-a venit în timp ce, mergând prin localitate, am văzut câțiva copii care se întorceau de la școală cu ghiozdanele în spate și m-am întrebat ce variante au ei pentru petrecerea timpului liber de după cursuri. Și m-am întrebat și dacă la oraș există locuri de joacă pentru cei mici, de ce n-ar putea să existe și în mediul rural, în cazul nostru la Dracea. Acesta a fost punctul de plecare, iar acum pe raza localității sunt deja finalizate șase astfel de locuri de joacă pentru cei mici, dar și foișoare cu bănci pentru parsoanele care îi însoțesc, dar și pentru seniorii din Dracea. Nu consider că am făcut vreo mare minune, ci un lucru firesc într-o localitate europeană a anului 2022”, a declarat prof. Cristian Tismănaru, primarul de la Dracea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here