Sorin Ilie, noul inspector general școlar: Toți oamenii de bine să fie alături de noi

0

Profesorul Sorin Ilie este noul inspector general școlar al Inspectoratului Școlar Județean Teleorman. Ordinul ministrului Educației a fost citit de către subsecretarul de stat Cătălin Micu, în prezența subprefectului Benone Rababoc, a prof. Florin Oriță, fost inspector general școlar, a inspectorilor din cadrul I.Ș.J. Teleorman și a reprezentanților presei.

Noul inspector școlar pornește la drum cu dorința ca județul Teleorman să aibă rezultate bune la examenele naționale, Evaluarea și Bacalaureatul, convins fiind că Inspectoratul Școlar trebuie să fie „un exemplu de bună practică”, iar „toți oamenii de bine să fie alături de noi”.

Sorin Ilie are de partea lui marele avantaj că este un dascăl destoinic și experimentat. Apropiat de elevi, apreciat de colegi, deschis dialogului, el își propune „o transparență maximă”, promițând să pună „la dispoziție orice informație”.

Învestirea în această funcție este, așa cum el însuși a subliniat, „un momentv deosebit pentru cariera” lui Sorin Ilie, care și-a propus să facă „tot ce este posibil pentru a schimba lucrurile în bine, fără a aduce cuiva o acuză”.

Inspectorul general școlar Sorin Ilie vrea să demonstreze că rolul I.Ș.J. este „să vegheze la bunul mers al actului educațional”, „să fie un exemplu de bună practică”. În același timp, el își dorește „ca toți oamenii de bine să fie alături de noi.”

Urmărind o bună colaborare între I.Ș.J. și unitățile de învățământ, Sorin Ilie nu ia „în calcul schimbările” în cadrul inspectoratului și pune pe primul plan calitatea actului educațional.

Suntem convinși că va munci pentru a realiza ce și-a propus și că rezultatele vor fi bune, deoarece Sorin Ilie este un dascăl conștiincios și un om al faptelor.

R.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here