Social-democrații din județ, alături de refugiații ucraineni – Către Tulcea au plecat deja cantități însemnate de alimente neperisabile, paturi și saltele

0

Social-democrații din județ s-au mobilizat și au reușit să achiziționeze și să trimită către refugiații ucraineni care intră în țară pe la Tulcea o cantitate însemnată de alimente neperisabile, dar și paturi și saltele.

Camioanele încărcate au plecat deja către destinație, iar președintele PSD Teleorman Adrian Gâdea spune că împreună cu colegii săi de partid s-au alăturat efortului “Guvernului, al societății civile și al miilor de români români care, încă din prima zi a acestui război, s-au unit și au dovedit că suntem un popor care știe să gestioneze situații de criză”.

„De 40 de zile, poporul ucrainean trece printr-o dramă imensă. De 40 de zile vedem doar durere, disperare, lacrimi, suferință și tristețe. Mame și copii care fug din calea morții, familii despărțite fără certitudinea că vor mai fi în viață și se vor putea reuni, case distruse, orașe și sate rase de pe fața pământului, spitale bombardate, copii separați de părinții lor, oameni care fug cu disperare doar cu hainele de pe ei, înfometați și înfrigurați către locuri pe care nu le cunosc și unde nu știu ce vor găsi sau cât vor putea sta.

În fața acestor orori, România s-a mobilizat și am devenit refugiu și gazdă bună pentru foarte mulți dintre cei care au reușit să se salveze din orașele bombardate.

Am solicitat colegilor din Organizația Județeană a PSD Teleorman să facem un efort și să ne mobilizăm și noi pentru a susține efortul Guvernului, al societății civile și al miilor de români care, încă din prima zi a acestui război, s-au unit și au dovedit că suntem un popor care știe să gestioneze situații de criză și o țară pe care partenerii noștri europeni se pot baza.

Mulțumesc tuturor colegilor din Organizația Județeană a PSD Teleorman alături de care am reușit să achiziționăm alimente neperisabile, paturi și saltele pe care le-am trimis către Tulcea, acolo unde autoritățile naționale și locale au mare nevoie de ajutorul și susținerea noastră pentru a putea oferi hrană și adăpost celor izgoniți de război.

Camioanele care au plecat către Tulcea cu produsele achiziționate și donate de către Organizația Județeană a PSD Teleorman conțin: 1.200 cutii carne de vită în suc propriu; 450 cutii carne de porc în suc propriu; 600 sticle cu ulei; 2.556 conserve ciolan cu fasole; 2.538 conserve costiță cu fasole; 2.538 cârnați cu fasole;15 paturi;15 saltele”, a transmis Adrian Ionuț Gâdea – președinte PSD Teleorman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here