Și-a pierdut viața în timp ce încerca să fugă de echipajul de poliție

0

Un bărbat de 50 de ani, din Roșiori de Vede, și-a pierdut viața, în noaptea de marți spre miercuri, după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp. Potrivit IPJ Teleorman, bărbatul încerca să fugă de echipajul de poliție care pornise pe urmele sale, după ce acesta nu ar fi oprit la semnalul regulamentar al oamenilor legii.

Astfel transmite sursa citată, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 02:20, o patrulă de poliție din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe strada Dunării, din localitate, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea, echipajul procedând la urmărire autovehiculului, autospeciala de poliție având semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

La intersecția străzii Dunării cu Bulevardul Comercial, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, vehiculul intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton.În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Roșiori de Vede.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here