Sfârșit de săptămana plin pentru polițiștii teleormăneni! Neregulile in traficul rutier teleormănean tot mai dese!

0

 

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acţionat la sfârșitul săptămânii trecute pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate 67 de sancțiuni contravenționale în valoare de 35185 lei. Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Printre neregulile constatate, exemplificăm cazul unui bărbat în vârstă de 24 ani din com. Buzescu care a fost depistat în timp ce conduceaun autoturism pe raza com. Buzescu, deși nu poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducere fără permis,, , urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea, se arată in comunicatul de presa al IPJ Teleorman.

 

Polițiștii zimniceni au avut cele mai multe nereguli constatate in acest weekend

În ziua de 09.07.2017, polițiștii din Zimnicea împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Teleorman au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, fiind depistat un bărbat în vârstă de 55 de ani din.com.Lisa, jud.Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe DN 65E, în com. Piatra, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice .
Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” , urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

În ziua de 07.07.2017, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Zimnicea au depistat un bărbat în vârstă de 20 de ani din mun. Alexandria în timp ce conducea un autoturism pe DN 65E, în com. Piatra, cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducere fără permis,, , urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

 

În ziua de 07.07.2017, polițiștii din cadrul Poliției Oras Zimnicea au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitate în timp ce conducea un autoturism pe strada Cetății din orașul Zimnicea, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 06.07.2017.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiuniii ,,conducerea unui autoturism neînmatriculat,, , urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

 

În ziua de 09.07.2017, polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Zimnicea au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 52 ani din municipiul București , în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 5C, în localitatea Bujoru, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării alcooltest indicând o valoare de 0, 72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

 

La Rosiorii de Vede si la Turnu Măgurele au mai fost constatate nereguli in traffic

În ziua 08.07.2017, polițiștii din Roșiorii de Vede au depistat un tânăr în vârstă de 22 ani din localitate în timp ce conducea un autoturism pe str. Cpt. Corlătescu din Roşiorii de Vede fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ,,conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere,, , urmând a se propune soluție prin parchet.

 

În ziua de 09.07.2017, polițiștii din Turnu Măgurele au depistat un bărbat din localitate în timp ce conducea un autoturism pe Str.Aurora din Turnu Măgurele cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat , după care a fost condus la spital unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here