Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu: “Echilibrul și responsabilitatea trebuie să ne caracterizeze pe fiecare dintre noi!”

0
Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, aflat în izolare la domiciliu, încă de săptămâna trecută, după ce unul dintre colegii săi a fost confirmat cu infecție COVID-19, a transmis teleormănenilor un mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook, în care subliniază importanța pe care o au echilibrul și responsabilitatea în această perioadă.

Mai mult, senatorul de Teleorman vorbește, în mesajul său, și despre decretarea stării de urgență de către peședintele Klaus Iohannis, despre ce presupune și de ce a fost necesar demersul.

Președinele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență națională în România pentru o perioadă de 30 de zile. Acest decret nu face decât să ajute România. Autoritățile, de la Guvern în jos, vor putea să aloce foarte rapid toate resursele material și financiare către sectoarele în care este nevoie pentru combaterea coronavirusului. Responsabilitea noastră este aceea de a fi echilibrati atunci când mergem la cumpărături, atunci când mergem în public, atunci cand facem declaratii. Fac un apel către cetățenii care au venit din afara țării:fiți responsabili, fiți corecți cu autoritățile și spuneți adevărul, pentru că, dacă mințiți, în primul rând sunteți pasibili de dosar penal, iar în al doilea rând infectați familia, prietenii, colegii, pe oamenii de lângă voi. Nu spun la întâmplare acest lucru, ci pentru că sunt oameni care nu au spus adevărul și s-a constatat că după câteva zile, după o săptămână în care au circulat liberi, au infectat alte persoane. Așadar, responsabilitatea ne aparține fiecăruia dintre noi. Este bine să ne informăm corect, să luăm deciziile corecte, să ieșim cât mai puțin în public și, foarte important, să respectăm regulile de igienă. Echilibrul și responsabilitatea trebuie să ne caracterizeze pe fiecare dintre noi!”, spune președintele PNL Teleorman în mesajul transmis prin intermediul paginii de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here