Senatorul Eugen Pîrvulescu:“Precauția trebuie să fie cuvântul de ordine și după 15 mai”

0
Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a făcut un apel la responsabilitate și precauție odată cu ieșirea din starea de urgență ce a fost instaurată pe teritoriul țării de președintele Klaus Iohannis încă de la jumătatea lunii martie.
Senatorul PNL de Teleorman a precizat că este nevoie ca măsurile de precauție să fie menținute astfel încât numărul de infecții cu noul coronavirus să rămână unul redus în județ. Totodată, susține Eugen Pîrvulescu, este nevoie ca oamenii să înțeleagă faptul că măsurile adoptate de autorități sunt spre binele lor și că este nevoie ca și ei să se protejeze și să-i protejeze și pe cei apropiați lor.
Stimați teleormăneni, precauția trebuie să fie cuvântul de ordine și după data de 15 mai, chiar dacă vom putea circula liber întrucât măsurile acestea de relaxare și de eliminare a unor restricții de socializare ne obligă să ne protejăm singuri sănătatea, pentru noi și familiile noastre. Totodată, nu putem să nu remarcăm faptul că datorită respectării de către majoritatea teleormănenilor a măsurilor de protecție, în Teleorman avem astăzi un număr relativ mic de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Este îmbucurător și extrem de benefic pentru populația județului Teleorman, însă va trebui să fim atenți în continuare, să ne protejăm prin a purta mască de protecție în spațiile închise, în spațiile comerciale și în birouri, respectiv să avem grijă să ne spălăm regulat pe mâini, să ne dezinfectăm și să nu stăm în grupuri mai mari de trei persoane. Este adevărat că după data de 15 mai nu vor mai fi în vigoare cele 10 ordonanțe militare care au instituit restricțiile de deplasare și că toți oamenii, inclusiv vârstnicii, se vor putea deplasa liber, fără să mai dea declarații pe proprie răspundere, dar vor trebui respectate anumite reguli pentru că virusul nu va lua pauză după data de 15 mai”, este mesajul președintelui PNL Teleorman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here