Senatorul Eugen PÎRVULESCU și oficiali ai Ministerul Agriculturii s-au întâlnit cu legumicultorii din județ

0

Gheorghe Ștefan, secretarul de stat din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, s-a deplasat, miercuri, la Alexandria, într-o vizită de lucru, la invitația senatorului PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

La întâlnirea ce a avut loc la sediul Direcției pentru Agricultură au luat participat senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, directorii Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare-Filiala Teleorman, Ionel Dașa, și Direcției pentru Agricultură, Stelian Găină, și directorul Sistemului Antigrindină, Gheorghe Căunei.

Legumicultorii teleormăneni au avut ocazia să-i informeze pe oficialii din Ministerul Agriculturii despre problemele cu care se confruntă în activitatea pe care o desfășoară, precum și să-și clarifice nelămuririle referitoare la subvențiile de care pot beneficia.

De asemenea, dezbătută a fost și implementarea Programului “Tomata” la nivelul județului. Spre finalul vizitei, însoțit de directorii ANIF și DAJ și senatorul Eugen Pîrvulescu, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii a mers și la stația antigrindină de la Furculești.

„Cred că întâlnirea de astăzi a avut un rol benefic pentru ambele părți, întrucât problemele legumicultorilor noștri au fost aduse la cunoștința celor din minister, prin secretarul de stat Gheorghe Ștefan, iar la rândul lor aceștia au fost informați în mod direct și explicit despre beneficiile Programului Tomata, și nu numai. Asemenea întâlniri de lucru ar trebui periodic repetate pentru a putea obține rezultatele scontate, indiferent de domeniul de activitate”, a precizat președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here