Senatorul Eugen Pîrvulescu s-a întâlnit cu omul numărul 2 din Corea de Sud

0

Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu s-a întâlnit, luni, cu Kim Jin-pyo, președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea. Potrivit liderului PNL, în cadrul întrevederii s-a discutat despre eventualele investiții în domeniul agricol în general, cu precădere în învățământul dual agricol din România, cu scopul de a face schimb de experiență și de a dezvolta programe care să redea atractivitatea liceelor agricole.

De asemenea, cei doi au discutat și despre despre consolidarea relațiilor bilaterale sub umbrela parteneriatului strategic, mai ales în domeniul energiei și al infrastructurii.

Am avut astăzi, la București, în calitate de membru al Grupului de Prietenie cu Republica Coreea, întrevederea bilaterală cu președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, domnul Kim Jin-pyo.
Domnul Kim Jin-pyo este cel mai vechi deputat din cea de-a 21-a Adunare Națională aleasă și, recent, a devenit Președintele Adunării Naționale a Republicii Coreea, aceasta fiind a doua funcție în statul Coreea de Sud. Este un politician moderat, având o vastă experiență în domeniul economic.
În cadrul întâlnirii am discutat despre consolidarea relațiilor bilaterale sub umbrela parteneriatului strategic, mai ales în domeniul energiei și al infrastructurii, dar și despre necesitatea investițiilor în domeniul agricol în general, cu precădere în învățământul dual agricol din România, cu scopul de a face schimb de experiență și de a dezvolta programe care să redea atractivitatea liceelor agricole”, a transmis Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here