Senatorul Eugen Pîrvulescu: Este important sa ne reamintim de simbolurile naționale și să le respectăm cu mândrie și onoare

0
Senatorul Eugen Pîrvulescu a declarat astazi, cu ocazia Zilei Drapelului, ca este important sa ne reamintim de simbolurile nationale si sa le respectam cu mandrie si onoare.

 

„In aceasta zi deosebita, cand sarbatorim Drapelul Romaniei, trebuie sa ne amintim de sacrificiile facute de cei care au luptat pentru independenta si suveranitatea tarii noastre. Drapelul este un simbol al unitatii si al demnitatii nationale, iar noi avem datoria sa-l onoram si sa-l respectam cu toata inima”, a declarat senatorul Pirvulescu.

Senatorul a subliniat ca este important sa promovam valorile patriotice si sa ne mandrim cu istoria noastra, pentru a transmite mai departe acest sentiment de apartenenta si respect fata de tara noastra.

„Ziua Drapelului este un prilej de a ne uni in jurul acestui simbol al Romaniei si de a ne reaminti ca suntem o natiune puternica si mandra. Sa purtam cu demnitate culorile tarii noastre si sa ne respectam traditiile si obiceiurile, pentru a transmite mai departe aceste valori generatiilor viitoare”, a adaugat senatorul.

Eugen Pirvulescu a adresat un îndemn ca toti romanii sa isi exprime dragostea si respectul fata de Drapelul Romaniei si sa fie mandri de apartenenta lor la aceasta tara frumoasa si plina de istorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here