Senatorul Dănuț Cristescu anunță ca PSD votează la vedere moțiunea de cenzură: “În loc de România educată avem România sărăcită”

0

Social-democrații vor vota la vedere moțiunea de cenzură inițiată împotriva Guverului Cîțu, anunță senatorul PSD Dănuț Cristescu. Potrivit acestuia, “fiecare zi cu Guvernul Cîțu în fruntea țării reprezintă o catastrofă pentru România, un etern haos, întreținut prin concursul lui Klaus Iohannis”.

Votăm la vedere!

Fiecare zi cu Guvernul Cîțu în fruntea țării reprezintă o catastrofă pentru România, un etern haos, întreținut prin concursul lui Klaus Iohannis. 

În loc de România educată avem:

România sărăcită prin pierderea controlului asupra prețurilor la energie electrică, gaze, alimente de bază și combustibili.

România în colaps sanitar

Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR nu a luptat cu pandemia. Ci dimpotrivă a zădărnicit combaterea acesteia dar și tratarea bolilor cronice. 

România needucată, prin joaca de-a invatamantul si bătaia de joc aferentă la adresa a zeci de mii de elevi, dascăli si parinti”, este mesajul senatorului Dănuț Cristescu.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi dezbătută și votată, marți, în plenul reunit al Parlamentului, începând cu ora 12:00.

Pentru ca moțiunea să fie adoptată și Guvernul Cîțu să fie demis, opoziția are nevoie de 234 de voturi. Potrivit celor mai recente calcule, partidele care au anunțat că vor vota moțiunea de cenzură (PSD-USR-AUR) strâng împreună aproximativ 280 de voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here