Senator PNL Eugen Pîrvulescu, la finalul Maratonului de vaccinare: “Am demonstrat că Teleorman nu este ultimul județ din țară”

0

Maratonul de vaccinare organizat, în perioada 14-16 mai, la Sala Polivalentă din Alexandria, este considerat un “adevărat succes” de autorități. 1.860 de persoane au fost imunizate anti-COVID în cele trei zile în care a fost organizat maratonul, iar peste trei săptămâni se va repeta demersul, pentru administrarea celei de-a doua doză de vaccin.

Prin răspunsul pozitiv dat de cetățeni apelului autorităților, și anume acela de a se vaccina împotriva noului coronavirus, senatorul PNL Eugen Pîrvulescu spune că s-a demonstrat faptul că teleormănenii sunt oameni responsabili, care știu cum să facă “diferența între adevăr și minciună, între bine și rău”.

“Mulțumesc tuturor voluntarilor participanți la Maratonul de Vaccinare!

Mă înclin în fața voastră, pentru felul în care v-ați implicat!

Maratonul de vaccinare încheiat aseară, la orele 22.00, a fost un adevărat succes.

Oamenii au ales să se imunizeze în număr chiar mai mare decât mă așteptam, iar pentru acest act de responsabilitate civică, au tot respectul meu, atât ca cetățean teleormănean, cât și ca senator în Parlamentul României.

Am demonstrat că Teleorman nu este ultimul județ din țară, suntem responsabili și știm cum să facem diferența între adevăr și minciună, între bine și rău.

Organizarea impecabilă, implicarea instituțiilor publice și felul în care voluntarii au tratat fiecare persoană în parte, au sporit încrederea oamenilor, de la o zi la alta.

Pentru tot ce ați făcut, mă înclin în fața voastră, oameni frumoși”, este mesajul transmis de senatorul PNL Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here