Senator Eugen PÎRVULESCU: Romania este un stat proeuropean cu un program de dezvoltare integrat în cel al Uniunii Europene

0

În deschiderea conferinţei de presă de la PNL susţinută astăzi de preşedintele Eugen Pîrvulescu şi secretarul general, Dan Popescu, a fost marcată împlinirea a 144 de ani de la înfiinţarea PNL, care de-a lungul istoriei a jucat un rol important în crearea României Mari.

“Astăzi, spunea preşedintele Pîrvulescu, la încheierea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, putem spune că Romania este un stat proeuropean cu un program de deezvoltare integrat în cel al Uniunii Europene”.

În ce priveşte camapania electorală, Pîrvulescu declara că a fost una profesionistă pe un prgram structurat pe accesare fondurilor europene,fiind o reuşită, în urma căreia PNL Teleorman va obţine peste 25 la sută din electorat, dintr-o prezenţă estimată de 40 la sută. Categoric însă, PNL va avea un scor peste PSD la nivel naţional, ceea ce va determina unele schimbări esenţiale în viata politică”, mergând până la înlocuirea actualului Guvern PSD-ist”, a încheiat Pîrvulescu.

În intervenţia sa, secretarul general Dan Popescu a precizat că “programul de campanie a fost bine organizat şi explicat oamenilor, mergând din casă în casă, ajungând în toate localităţile judeţului cu programul şi oferta noastră electorală. Categoric, vom avea un procent de peste 25 la sută din electorat, aşa cum de altfel ne-am angajat de la începutul campaniei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here