Senator Eugen Pîrvulescu: “Pesediștii lui Ciolacu sunt în campanie electorală, ei nu se gândesc la sănătatea și la populația României”

0
Senatorul Eugen Pîrvulescu, izolat la domiciliu pentru 14 zile.

Prelungirea stării de alertă este un demers mai mult decât necesar, pentru ca toate eforturile depuse atât de Guvern, cât mai ales de populație în perioada scursă de la debutul epidemiei de coronavirus și până în prezent să nu fie în zadar, consideră președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu.

Liderul liberal susține că social-democrații sunt deja în campanie electorală și nu fac altceva decât să se gândească la binele lor și al partidului, și nu la cel al cetățenilor. De asemenea, Eugen Pîrvulescu face apel la precauție și cumpătare din partea cetățenilor, pentru a putea depăși cu bine etapa dificilă pe care țara o traversează.

Începând de luni, 15 iunie, a intrat în vigoare al treilea pachet de măsuri de relaxare aprobat de Guvernul României, Guvernul condus de Ludovic Orban, iar în acest context Guvernul va cere Parlamentului să voteze prelungirea stării de alertă, pentru a putea lua măsuri restrictive care se impun în criza COVID-19. Întrucât sănătatea populației este prioritară, va trebui să tratăm cu maximă responsabilitate și precauție măsurile de relaxare pentru a nu distruge tot ceea ce s-a obținut până în prezent. În mod aberant, însă, cei din PSD în frunte cu Ciolacu ne cer să renunțăm la prelungirea stării de alertă, în situația în care în ultimele șapte zile s-a înregistrat la nivel național cel mai mare număr de persoane infectate cu coronavirus de la ridicarea stării de urgență din data de 15 mai. Prin urmare, chiar daca mall-urile se deschid, vor rămâne închise restaurantele, cafenelele, locurile de joacă și cinematografele din interiorul acestor centre comerciale. Mai mult decât atât, o altă măsură de relaxare care intră de azi în vigoare este mărirea la șase persoane a grupurilor pentru activități recreative și sportive în aer liber, respectiv la 20 de persoane în cazul evenimentelor private organizate în spații închise și la 50 de persoane în cazul celor în aer liber. Drept pentru care se impune prelungirea tării de alertă pentru a putea proteja populația de riscul infectării. În plus, depinde în mare măsură de fiecare dintre noi cum ne protejăm sănătatea și viața pe fondul noilor măsuri de relaxare. Nu putem lăsa lucrurile la voia întâmplării, așa cum ne cer unii și alții. În mod inconștient pesediștii lui Ciolacu sunt în momentul acesta în campanie electorală, ei nu se gândesc la sănătatea și la populația României. Așadar, dragi teleormăneni, să fim în continuare precauți și responabili, pentru a ne păstra sănătatea și a putea avea o viață normală”, spune președintele PNL Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here