Senator Eugen Pîrvulescu: Parteneriatul cu profesioniștii contabili reprezintă o componentă vitală pentru succesul economic

0
Astăzi este o zi importantă în activitatea profesioniștilor contabili din România și am participat cu plăcere, alături de reprezentanții CECCAR Teleorman, la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Naţionale a Contabilului Român.
Este un eveniment cu tradiție, ajuns la cea de-a XIX-a ediție în acest an, ce susține și promovează profesia contabilă din România,
și, totodată, un prilej de a evidenția în mod public rezultatele muncii experților contabili și contabililor autorizați.
Organismul profesional CECCAR a fost înființat în urmă cu 102 ani, prin Decret Regal, când a fost reglementată și profesia contabilă în România. Astăzi, fără acești profesioniști, țara noastră nu ar putea funcționa, fie că vorbim despre instituțiile statului sau mediul privat.
Expertiza lor este absolut necesară în orice domeniu, iar parteneriatul cu profesioniștii din acest domeniu reprezintă o componentă vitală pentru succesul economic, creșterea economică sustenabilă și incluzivă.
Apreciez in mod deosebit aportul profesioniștilor contabili la dezvoltarea economiei naționale și în susținerea interesului public și le urez, încă o dată, multă putere de muncă.
La mulți ani!
Senator Eugen Pîrvulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here