Senator Eugen Pîrvulescu: Nu ne jucăm de-a investițiile! Românii așteaptă de la noi fapte, creștere economică, onorarea promisiunilor.

0

Primăriile au nevoie de programul „Anghel Saligny”, dar din păcate, colegii de la USR-PLUS se opun, amenință cu ieșirea de la guvernate și au decis să nu se prezinte la ședința de guvern, convinși fiind că vor boicota acest program. 

Stimați colegi, această atitudine de „buricul pământului” nu este benefică pentru români, în primul rând. 

Fondurile alocate primăriilor prin programul „Anghel Saligny” sunt absolut necesare dezvoltării localităților, în special în mediul rural. Deși la conducerea guvernelor pesediste am avut politicieni din Teleorman, județul nostru a fost mereu lăsat de izbeliște, neglijat, ignorat.

Am promis împreună că vom schimba fața României, oamenii ne-au crezut, și-au pus speranțele în noi și ne-au votat, având așteptări pe măsura promisiunilor. 

Suntem împreună la guvernare datorită cetățenilor care ne-au dat șansa de a demonstra că #sepoate.  Ar fi de dorit să nu ne mai lovim de orgolii puerile și de ambiții inutile, în detrimentul populației. 

La guvernare nu este ca pe trotinetă, când nu ne mai convine, ne luăm jucăriile și plecăm. Avem responsabilități, timpul trece, oamenii așteaptă. Asta este tot ce contează, mai presus de orice mofturi!

Programul „Anghel Saligny” este URGENȚĂ NAȚIONALĂ!! 

Guvernul Cîțu va investi 50 de miliarde de lei în drumuri, gaze, apă și canalizare‼️ Să nu uităm că 29% dintre localități nu au apă curentă, 69% dintre localități nu au rețele de gaze naturale și  57% dintre localități nu au canalizare. Sunt 20.000 de kilometri de drumuri județene nemodernizate, iar  27.000 de kilometri de drumuri comunale sunt din pământ.

Nu este momentul să ne cântărim ambițiile politice, ci trebuie să muncim! 

Anghel Saligny a fost un pionier al științei construcțiilor, recunoscut la nivel mondial. Invențiile acestuia, soluții sale unice, funcționează pe toată planeta. De aceea Saligny nu e doar un pod, ci un simbol al modernizării pe care avem obligația să-l ducem mai departe prin fapte.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here