SENATOR EUGEN PÎRVULESCU: „MINISTRUL DAN CARMEN DANIELA TREBUIE SĂ-ŞI DEA DEMISIA”

0

Senatorul Eugen Pîrvulescu: „Dan Carmen Daniela, este principalul vinovat de situaţia creată şi trebuie să renunţe la funcţie”

Din păcate, în aceste zile, asistăm la cel mai grotesc scenariu din ultimii 28 de ani, în care oamenii politici adevăraţi au fost eliminaţi din joc iar rolurile principale au fost preluate de către bufonii politici. Inconştienţi de răul pe care îl pot face societăţii, câteva personaje sau, mai bine zis, marionete, fără nicio expertiză în domeniu, aruncă ţara în aer, la comanda celor care le-au dat un os de ros.

Plecând de la această realitate cruntă, senatorul Eugen Pîrvulescu consideră că actualul ministru de  interne, Dan Carmen Daniela, este principalul vinovat de situaţia creată şi este de părere că aceasta trebuie să renunţe la funcţie.

“ Nu am o afinitate faţă de premierul Mihai Tudose. Este la fel de nociv ca majoritatea colegilor săi din PSD. Însă, în cazul demiterii ministrul de interne, acesta este obligat să ia taurul de coarne şi să nu mai tremure la gândul că Liviu Dragnea i-ar putea lua capul. Conform Constituţiei, premierul are toate pârghiile legale de a numi sau demite un ministru. Restul, cum că partidul trebuie să apostileze, este doar praf în ochi. Nu poţi conduce un minister de la sediul din Kiseleff, cum nu este posibil ca un om, în cazul de faţă Dragnea, să se priceapă la toate. Este inadmisibil ca orice problemă din ministere să fie raportată la partid. Unele chestiuni ţin de securitatea naţională, de parteneriatele strategice, şi astfel de informaţii nu trebuie să ajungă la…civili ”, a spus senatorul Pîrvulescu.

„PNL are capacitatea şi moralitatea de a prelua guvernarea, de a scoate ţara din cel mai mârşav joc politic întâlnit vreodată”

Liderul liberalilor din Teleorman a afirmat că PNL are capacitatea şi moralitatea de a prelua guvernarea, de a scoate ţara din cel mai mârşav joc politic întâlnit vreodată.

“Cu regret, observ, că unele persoane din conducerea PNL ezită să iasă public şi să spună, răspicat, că, în eventualitatea căderii guvernului Tudose, noi suntem obligaţi să ne asumăm conducerea ţării. PNL are oameni care au demonstrat că nu sunt laşi, că sunt extrem de bine pregătiţi şi că pot face treabă bună acolo unde sunt numiţi. Nu trebuie să ne ferim de responsabilităţi. Personal, cred că o guvernare alături de colegii noştri din ALDE, PMP, USR ar fi soluţia salvatoare pentru România. Evident, fără PSD”, a precizat senatorul Eugen Pîrvulescu.

Întrebat despre varianta alegerilor anticipate, în cazul în care preşedintele Klaus Iohhanis va refuza de două ori numirea unui premier, preşedintele PNL Teleorman a spus “ personal, nu am nicio teamă să ne întoarcem la popor. Sunt convins că românii vor vota schimbare, mai ales după ultimul circ pus în scenă de PSD şi după dezastrul care se configurează cu ei la putere. Oamenii s-au săturat, nu mai vor picior de social democrat în poziţiile cheie din ţară”.

sursa: www.infotr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here