Senator Eugen Pîrvulescu: “Guvernul ajută copiii din Teleorman. Vrem să ne asigurăm că toţi elevii au acces la învăţământul online”

0

Guvernul Orban se ţine de promisiuni. Peste 6.000 de tablete, destinate elevilor care nu au resurse şi nici acces la internet pentru a învăţa de acasă, au ajuns în judeţul Teleorman. În cursul acestei săptămâni, sistemele vor fi predate tuturor elevilor care au depus cereri. O garanţie a faptului că Executivul acordă o importanţă deosebită copiilor din judeţ, o reprezintă prezenţa ministrului Monica Anisie, în Teleorman, la procesul de  distribuirea a tabletelor necesare învăţământului online. La eveniment au mai participat Cristi Barbu, secretar general adjunct al Guvernului, senatorul Eugen Pîrvulescu, prefectul Liviu Dumitraşcu şi Iuliana Stancu, inspector general.

“Guvernul ajută copiii din Teleorman. Tabletele au sosit. Ne gândim foarte serios la tot ceea ce înseamnă sistemul de învăţământ. Noi ţinem legătura în permanenţă cu Ministerul Educaţiei, cu Inspectoratul Şcolar. Tot ceea ce însemnă mediul de învăţământ, vorbim de profesori, elevi sau studenţi se va desfăşura în condiţii normale. După ce aceste tablete vor predate copiilor, vom face un inventar la nivel de ISJ , pentru a ne asigura că toţii elevii care au depus cereri au primit tablete. Pe de altă parte, vreau să precizez că foarte multe primării din judeţ au cumpărat tablete. În concluzie, vrem să ne asigurăm că toţi copiii au acces la acest sistem. Ne gândim la sănătatea lor, a profesorilor şi vrem să fim siguri că toţi elevii participă la orele online”, a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here