Senator Eugen Pîrvulescu: ,,Facem orice compromis politic pentru a prelua primăriile din mâna PSD”

0

În perspectiva alegerilor de anul viitor, dar, mai ales a scrutinului din 2020, atunci când românii vor fi chemați la urne pentru alegerea primarilor, parlamentarilor sau consilierilor locali și județeni, două Rezoluții vitale pentru PNL Teleorman au fost adoptate în ședința Biroului Politic Județean și a Comitetului de Coordonare Județean.

Cu unanimitate de voturi, cei prezenți au decis ca ușile formațiunii politice să se deschidă pentru oamenii de valoare, care cred și respectă principiile liberale, pentru cetățenii care vor o schimbare în bine a societății românești.Cu alte cuvinte, o poartă deschisă către toate categoriile sociale, către tineri, femei, pensionari.


Așa cum a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, prima rezoluție, ,,Porți deschise”, vizează deschiderea partidului pentru oameni dinamici, competenți, profesioniști recunoscuți în domeniile lor. Pornind de la desele acuzaţii aduse actualei clase politice de scădere vertiginoasă a calității ei, în sensul deprofesionalizării partidelor, PNL Teleorman oferă în acest moment posibilitatea tuturor celor care își manifestă public nemulțumirea și care cred în valorile și principiile liberalismului să intre în arena politicii și să aducă plusvaloarea de care e nevoie. Persoanele care dețin expertiză într-un anumit domeniu au oportunitatea de a se implica în viața de partid, liberalii manifestând deschidere totală la idei, proiecte, soluții care vin din zona specialiștilor din varii domenii.


Cea de-a doua Rezoluție, a mai precizat liderul județean, prevede formarea la nivelul organizațiilor locale de echipe de negociatori, care să discute cu celelalte partide ce se revendică de la dreapta politică pentru susținerea unui singur candidat, candidatul dreptei, cel al PNL, împotriva administrațiilor locale ale PSD. ,,Facem orice compromis politic pentru a prelua primăriile din mâna PSD”.


Filiala PNL Teleorman declanșează, astfel, mobilizarea generală a organizațiilor pentru un război “de care pe care” cu PSD-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here