Senator Dănuț Cristescu: “Voi lupta pentru pensionarii români, NU recunosc niciun document semnat de decidenți vremelnici!”

0

Senatorul PSD Dănuț Cristescu critică în termeni duri negocierile duse de fostul ministru Cristian Ghinea pentru adoptarea PNRR, potrivit căruia banii alocați pentru plata pensiilor, atât cele în curs, cât și cele noi, nu pot depăși procentul de 9,4% din produsul intern brut al României, în perioada 2022 – 2070. La Programul Național de Redresare și Reziliență s-a lucrat pe ascuns și în totală netransparență, iar principala preocupare au fost banii de consultanță, nicidecum milioanele de pensionari care trăiesc din ce în ce mai greu, susține senatorul Dănuț Cristescu.

“Voi lupta pentru pensionarii români, NU recunosc niciun document semnat de decidenți vremelnici!
Pensionarii au fost amanetați de Ghinea și USR, pensiile în curs și cele noi nu pot depăși procentul de 9,4% din produsul intern brut al României, în perioada 2022 – 2070, și nu se vor permite creșteri ale pensiilor.
România are o Lege a pensiilor în vigoare, votată de Parlament. În calitate de senator voi lupta pentru aplicarea acestei legi.
Nu recunosc niciun document sau înțelegere semnată de niște decidenți vremelnici, care au vrut să-și bată joc încă o dată de pensionari.
La Programul Național de Redresare și Reziliență s-a lucrat pe ascuns și în totală netransparență.
Principala preocupare au fost banii de consultanță, nicidecum milioanele de pensionari care trăiesc din ce în ce mai greu.
Cine v-a împuternicit pe voi să negociați viața de mâine a pensionarilor români?
Ce vreți să faceți cu bunicii și părinții noștri?
De ce nu înțelegeți că este nevoie de mărirea pensiilor anula acesta?
Fosta coaliție a privat 5 milioane de pensionari cu 1 miliard de euro, prin faptul că în 2021 pensiile nu au crescut.
Soluția este una singură, a spus-o și ministrul muncii, Marius Budăi: Guvernul trebuie să renegocieze PNRR și să mărească pensiile conform legii.
Oricum, rușine celor care au negociat viața pensionarilor români!”, este mesajul parlamentarului de Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here