Senator Dănuț Cristescu: “Se majorează cu încă 10 miliarde de lei garanțiile pentru schema de ajutor de stat pentru programul IMM INVEST PLUS”

0

Garanțiile pentru schema de ajutor de stat pentru programul IMM INVEST PLUS se majorează cu încă 10 miliarde de lei, anunță senatorul PSD Dănuț Cristescu. Potrivit social-democratului, prin această ajustare, plafonul total al garanțiilor ce pot fi acordate în cadrul schemei de ajutor de stat ajunge la 17,5 miliarde de lei, în timp ce nnumărul total al beneficiarilor depășește 24.000.

“Se majorează cu încă 10 miliarde de lei a garanțiile pentru schema de ajutor de stat pentru programul IMM INVEST PLUS !

800.000 de întreprinderi și IMM-uri au 48% din cifra de afaceri la nivel național și 66% din profit.

PSD acordă cea mai mare importanță sprijinirii acestora și face tot ce se poate, într-o logică economică sănătoasă, pentru a le menține și stimula dezvoltarea.

Prin creșterea cu 10 miliarde de lei, plafonul total al garanțiilor care pot fi acordate în cadrul schemei de ajutor de stat ajunge la 17,5 miliarde de lei. Iar numărul total al beneficiarilor depășește 24.000!”, spune senatorul PSD Dănuț Cristescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here