Senator Dănuț Cristescu: “PSD a făcut eforturi substanțiale pentru ca bugetul să fie adoptat la timp și să prevadă finanțarea Pachetului Social pentru care PSD a intrat la guvernare”

0

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, miercuri, 22 decembrie, pentru dezbaterea şi votul asupra proiectului bugetului de stat şi proiectului bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2022. Anterior, Comisiile de buget-finanţe au finalizat rapoartele la cele două proiecte, după dezbateri de aproximativ 15 ore, pe parcursul zilelor de marţi şi miercuri.
“Bugetul de Stat se dezbate în plenul reunit al Senatului și camerei Deputaților! Bugetul va fi adoptat înainte de finalul anului, astfel încât să fie predictibil pentru administrația centrală, locală și pentru mediul de afaceri.
PSD a făcut eforturi substanțiale pentru ca bugetul să fie adoptat la timp și să prevadă finanțarea Pachetului Social pentru care PSD a intrat la guvernare, respectiv măsurile sociale de creștere a alocațiilor, a salariilor, a pensiilor, de sprijin în fața scumpirilor la energie, dar si a programelor de dezvoltare a României”, a transmis, în timpul dezbaterilor, senatorul PSD Dănuț Cristescu.

Și premierul Nicoale Ciucă a precizat miercuri, în timpul dezbaterilor din plenul reunit, că adoptarea proiectului de buget pentru anul 2022 reprezintă garanţia faptului că vor fi implementate măsuri sociale, precum majorarea alocaţiilor pentru copii, creşterea pensiilor, acordarea ajutorului social pentru pensionari şi a indemnizaţiei anuale pentru persoanele cu dizabilităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here