Senator Dănuț Cristescu: „Peste 800.000 de persoane cu handicap grav vor beneficia de tratamente stomatologice gratuite!”

0
Senatorii au adoptat, cu unanimitate de voturi, inițiativa legislativă care va ajuta persoanele cu handicap grav și accentuat, copii și adulți, să beneficieze de servicii de medicină dentară, servicii stomatologice și tratamentele dentare, suportate din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate, a transmis senatorul PSD Dănuț Cristescu.

 

Astfel, spune Dan Cristescu, peste 800.000 de persoane cu handicap grav vor beneficia de tratamente stomatologice gratuite.
Potrivit social-democratului, demersul este unul mai mult decât necesar având în vedere că îngrijirea și tratamentul unei astfel de persoane înseamnă costuri cu terapii și tratamente specifice, alimentație specială, îngrijire și monitorizare.

Peste 800.000 de persoane cu handicap grav vor beneficia de tratamente stomatologice gratuite!
Vot în unanimitate la Senat!
A fost votată la senat inițiativa legislativă care va ajuta persoanele cu handicap grav și accentuat, copii și adulți, să beneficieze de servicii de medicină dentară, servicii stomatologice și tratamentele dentare, suportate din Fondul național unic de asigurări sociale de sănătate.
Cu certitudine, dacă există o categorie de populație care are nevoie de suport și ajutor medical pe acest segment, persoanele cu handicap și familiile acestora ocupă primele locuri.
Știm cu toții că îngrijirea și tratamentul unei astfel de persoane înseamnă costuri cu terapii și tratamente specifice, alimentație specială, îngrijire și monitorizare, motiv pentru care considerăm absolut necesar ca aceste persoane să beneficieze de suport din partea statului, prin acordarea gratuită a facilităților propuse de legea noastră”, este mesajul social-democratului Dănuț Cristescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here