Senator Dănuț Cristescu: “Miniștrii PSD ai Agriculturii au reparat gravele nedreptăți făcute de guvernul Cîțu”

0

Miniștrii PSD ai Agriculturii, atât Adrian Chesnoiu cât și Petre Daea, au reparat erorile guvernului Cîțu, care n-a acordat la timp subvenția cuvenită pentru motorină atunci când agricultorii români aveau nevoie, a transmis, vineri, senatorul PSD Dănuț Cristescu.
Potrivit social-democratului, se face încă odată “proba diferenței uriașe de profesionalism, de implicare, dedicare și capacitate de a găsi soluții între miniștrii PSD ai Agriculturii și predecesorii lor”.

“Miniștrii PSD ai Agriculturii, atât Chesnoiu și acum Daea, au reparat gravele nedreptăți făcute de guvernul Cîțu, care n-a acordat la timp subvenția cuvenită pentru motorină atunci când agricultorii români aveau nevoie. Practic, a fost nevoie ca 61% din banii pentru motorină pentru anul 2022 să acopere găurile din trimestrul 3 și 4 al anului trecut din Guvernarea Cîțu. La rectificarea bugetară din august se va completa resursa financiară a ministerului.
Din 337 de milioane de lei, cât a fost până în acest moment alocarea bugetară destinată subvenției motorinei din agricultură, 207 milioane de lei au acoperit plățile restante din trimestrul 3 și 4 al anului trecut. Se face încă odată proba diferenței uriașe de profesionalism, de implicare, dedicare și capacitate de a găsi soluții între miniștrii PSD ai Agriculturii și predecesorii lor”, este mesajul senatorului PSD Dănuț Cristescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here