Senator Dănuț Cristescu, după ce Guvernul a dezmințit o întâlnire Cîțu-Ciolacu: “Nu există niciun argument, în afară de orgoliu prostesc, pentru ca premierul Cîțu să respingă dialogul cu PSD”

0

Orgoliul prostesc ar putea să fie singurul argument pentru care premierul Florin Cîțu ar putea să respingă dialogul cu PSD pe un subiect esențial pentru România, și anume Planul Național pentru Redresare și Reziliență, a transmis senatorul PSD Dănuț Cristescu. Potrivit social-democratului, atitudinea premierului n-ar reprezenta decât o atitudine sfidătoare la adresa cetățenilor, care așteaptă ca aleșii să vină cu soluții, mai ales când e vorba de proiecte de interes national.

“Nu există niciun argument, în afară de orgoliu prostesc, pentru ca premierul Cîțu să respingă dialogul cu PSD pe un subiect de importanță națională cum e PNRR. Ar fi o atitudine sfidătoare la adresa cetățenilor români care așteaptă de la cei aleși să vină cu soluții, nu să se certe între ei, mai ales când e vorba de proiecte de interes național. În plină pandemie, în plină criză economică, cetățenii așteaptă de la oamenii politici soluții constructive, nu certuri și orgolii.

PSD a întins mâna guvernului și s-a oferit să contribuie cu soluții și expertiză pentru că este în interesul nostru, al tuturor, să avem cât mai repede un Plan Național de Redresare și Reziliență, cât mai bun și mai corespunzător criteriilor Comisiei Europene.

Orice zi de întârziere, înseamnă șanse compromise! În viziunea PSD consensul politic este necesar pe teme majore. În fond oamenii n-au votat pentru a avea circ, scandal și ură continuă ci pentru a face posibile soluții care să le facă viața mai bună!”, a transmis senatorul PSD Dănuț Cristescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here