Senator Dănuț Cristescu: “Cîțu dă cu oiștea-n gard!”

0

21 din cele 25 de județe în care au crescut veniturile, în perioada 2016-2020, sunt conduse și administrate de PSD, iar printre acestea este și judeul Teleorman, a transmis senatorul Dănuț Cristescu, în replica la premierul Florin Cîțu, care a afirmat că există administrații locale cu încasări mici la buget, majoritatea fiind conduse de PSD.

Potrivit senatorului PSD Dănuț Cristescu, singura informație certă furnizată de premierul Florin Cîțu cu privire la banii comunităților locale, este cea privind creșterea veniturilor în perioada guvernării PSD.

“Cîțu dă cu oiștea-n gard!

Din datele statistice reiese că din cele 25 de județe în care au crescut veniturile, 21 sunt județe conduse și administrate de PSD.

Surpriză, Teleorman printre județele în care au crescut veniturile pentru perioada 2016 – 2020!

Cîțu acuză, fără date concrete, cei mai buni primari din România.

Singura informație certă cu privire la banii comunităților locale, este cea privind creșterea veniturilor în perioada guvernării PSD”, este mesajul senatorului PSD Dănuț Cristescu.

Premierul Florin Cîțu a afirmat, recent, că Guvernul ar putea să nu mai aloce fonduri pentru echilibrarea bugetelor locale ale unităţilor administrativ-teritoriale cu un grad scăzut de încasare a taxelor şi impozitelor locale. Potrivit acestuia, există administraţii locale, în special cele cu primari social-democraţi, ale căror venituri proprii sunt mai mici decât cheltuielile aferente plăţii salariilor funcţionarilor publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here