Ședință ordinară a Consiliului Local Alexandria, cu rectificarea bugetului pe ordinea de zi

0

Consilierii locali alexăndreni se întrunesc în ședință ordinară, luni, 26 iulie, pe ordinea de zi fiind trecute o serie de proiecte de hotărâre, printre care cel cu privire la rectificarea bugetului local al Municipiului Alexandria pe anul 2021.

De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței sunt trecute și Proiectul de hotărâre cu privire la organizarea manifestărilor dedicate „Zilelor Municipiului Alexandria” 2021; Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea organizării şi desfăşurării concursului „Cupa pensionarilor la pescuit” 2021; Proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea organizării şi desfăşurării concursului „Cupa familiilor la pescuit” 2021, dar și Proiectul de hotărâre cu privire la încheierea Protocolului de Colaborare între Municipiul Alexandria prin Consiliul Local al Municipiului Alexandria cu ASOCIAȚIA “ IVAN PATZAICHIN – MILA 23” în vederea implementării proiectului „ Descoperă Rowmania” în municipiul Alexandria.

Ședința ordinară pe luna iulie este programată pentru ziua de luni, 26 iulie, începând cu ora 14.00, în sala de ședințe a Primăriei. Ședințele de Consiliu Local sunt publice, conform normelor în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here