Ședință cu scandal în Primăria Botoroaga. Primarul Mihail Cojocaru a fost lovit de un consilier PSD

0

Bătaie ca într-un ring de box. De asta au avut parte consilierii locali din Botoroaga, întruniți în ședință ordinară. Scandalul se pare că ar fi pornit de la proiectul privind creșterea indemnizației de consilier. În acel moment, între primarul Mihail Cojocaru și un consilier ALDE s-au iscat unele controverse. Normale, zic unii, ca între oamenii politici. Fără jigniri și cuvinte de ocară. Atât i-a fost unui alt consilier, membru PSD, care, cu sămânță de scandal, s-a ridicat de pe scaun și a început să-l amenințe pe primar. De la vorbe la fapte, nu a mai fost decât un pas. Ca un ticălos, Costel Dorobanțu i-a aplicat primarului un pumn direct în față. A vrut să lovească și a doua oară. Însă, edilul s-a ferit. Mai mult, primarul Cojocaru a fost la un pas să fie aruncat de la balustradă, adică de la mai bine de 3 metri distanță de sol. Pentru calmarea spiritelor, au intervenit viceprimarul și ceilalți consilieri.

Contactat telefonic, primarul Cojocaru a declarat că niciodată nu și-a imaginat că astfel de scene pot avea loc într-o ședință de CL. Acesta a spus că în urma loviturii primite s-a ales cu mai multe traumatisme la nivelul feței, că se va prezenta la Serviciul de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat. În cursul zilei de mâine, va depune și o plângere penală.

În urma altercației, și consilierul PSD a suferit un traumatism la nivelul ochiului. Acesta a sunat la 112, fiind preluat, chiar din sediul poliției, de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul de Urgență din Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here