Şedinţă comună a Comisiei pentru Transporturi din Senatul României şi a Comisiei de Economie, Buget şi Finanţe din Parlamentul Republicii Moldova/ Eugen Pîrvulescu: “Întâlnirea a fost mai mult decât benefică pentru dezvoltarea domeniilor care stau la baza prosperității oricărei țări”

0
RemasterDirector_18da6b0cf
O şedinţă comună a Comisiei pentru Transporturi din Senatul României şi a Comisiei de Economie, Buget şi Finanţe din Parlamentul Republicii Moldova a avut loc, miercuri, la Iaşi. Discuţiile au vizat dezvoltarea parteneriatului din domeniul transporturilor dintre cele două ţări, la întâlnirea care aa avut loc la sediul Consiliului Judeţean Iaşi, fiind prezent şi ambasadorul Republicii Moldova în România, Victor Chirilă.

 

Despre ce anume reprezintă întâlnirea pentru cele două țări a vorbit senatorul Eugen Pîrvulescu, membru al comisiei care reprezintă România la discuții.

Astăzi am început lucrările comune în cadrul întâlnirii dintre membrii Comisiei pentru transporturi și infrastructură din Senatul României și ai Comisiei economie, buget, finanțe și comisia de control a Finanțelor publice din Parlamentul Republicii Moldova.
Este o întâlnire de lucru cu titlul „Cooperare în domeniul transporturilor și infrastructurii – o nouă perspectivă europeană”, ce se desfășoară în aceste zile în municipiul Iași.
Împreună cu domnul Toma Petcu , președintele Comisiei pentru transporturi din Senat și ceilalți colegi am plecat cu trenul spre Iași, din București, unde am fost așteptați de primarul municipiului, domnul Mihai Chirica , și președintele Consiliului Județean Iași, domnul Costel Alexe , cărora le mulțumesc pe aceasta cale pentru găzduire și implicare .
Ședința de astăzi s-a desfășurat cu participarea ambasadorul Republicii Moldova în România, Excelența Sa domnul Victor Chirilă, iar în cadrul întâlnirii de lucru au avut loc discuții constructive despre dezvoltarea parteneriatului dintre România și Republica Moldova pe domenii de interes comun, transporturi, infrastructură, agricultură, turism și economie.
În calitate de senator și membru al comisiei care reprezinta România pot spune că întâlnirea de astăzi a fost mai mult decât benefică pentru dezvoltarea domeniilor care stau la baza prosperității oricărei țări din lume și sunt convins că zilele următoare vor continua în aceeași notă de responsabilitate, cu discuții constructive pentru ambele părți”, a transmis senatorul Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here