Secție de atletism pentru Clubul Sportiv Municipal Alexandria

0

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Alexandria de luni, 28 iunie, este trecut proiectul de hotarare cu privire la aprobarea înființării secției sportive de atletism în cadrul Clubului Sportiv Municipal Alexandria.

Inițiativa este demarată la solicitarea Clubului Sportiv Municipal și are ca obiectiv atragerea sportivilor pe această ramură de sport, lucru ce va duce la dezvoltarea cadrului de pregătire și de participare în competiții. De asemenea, potrivit proiectului de hotărâre, prin înființarea unei secții de atletism la nivelul Clubului Sportiv Municipal se asigură un cadru de promovare a activității, cu consecință directă în dezvoltarea sportului de performanță la nivelul Alexandriei.

“În conformitate cu prevederile art. 5 din Regulamentul de Organizare si Functionare al Clubului Sportiv Municipal Alexandria, aprobat prin HCL nr. 105/23.04.2021, înființarea unei secții pe ramură de sport în cadrul Clubului Sportiv Municipal Alexandria, se face prin Hotărâre a Consiliului Local al municipiului Alexandria, acesta fiind for deliberativ în ceea ce privește funcționarea Clubului Sportiv Municipal Alexandria. Prin înființarea în cadrul Clubului Sportiv Municipal Alexandria a unei sectii sportive de atletism se dorește atragerea sportivilor pe această ramură de sport care vor contribui la dezvoltarea cadrului de pregătire și de participare în competiții pentru sportivii Clubului în vederea obținerii unor rezultate remarcabile la toate nivelurile, asigurând astfel atât o extindere a Clubului și la nivelul secției sus-menționate, cât și un important rol pentru municipiul Alexandria în competițiile sportive oficiale. În vederea asigurării unui cadru de promovare a activității sportive și în cadrul secției sportive de atletism, cu consecință directă în dezvoltare a sportului de performanță la nivelul municipiului Alexandria, a selecției continue, pregătirea și participarea sportivilor la competiții organizate de forurile de specialitate în acestă ramură sportivă, propun elaborarea de către Direcția Juridic-Comercial și de către Direcția Economică a unui proiect de hotărâri pentru aprobarea înființării secției sportive de atletism în cadrul Clubului Sportiv Municipal Alexandria, proiect de hotărâre care, împreună cu întreagă documentație, va fi supus spre dezbaterea și aprobarea Consiliului Local al Municipiului Alexandria”, este notat în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre inițiat de primarul Victor Drăgușin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here