SE OFERĂ 1.053 DE EURO PE LUNĂ, LA CULES DE ZMEURĂ ÎN PORTUGALIA

0

EURES – Serviciul European de Ocupare a Forţei de Muncă pune la dispoziţia persoanelor interesate 300 de locuri muncă, pentru campania de recoltare a zmeurei din Portugalia. 

Cerinţe: sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, constituie avantaj cunoştinţe de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză şi experienţa în agricultură.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind februarie-martie 2018.

Salariul oferit este cuprins între 603 – 1053 euro/brut/lună, pentru 40 ore/săptămâna de lucru, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotaţie.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul va plăti 2 euro/zi, pentru cheltuieli de întreţinere. De asemenea, angajatorul va plăti transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

În vederea înregistrării, în baza de date a A.J.O.F.M Teleorman, pentru participarea la această selecţie sunt necesare următoarele documente:

  • carte de identitate – copie;
  • adeverinţă medicală cu menţinea “apt pentru munca în străinătate”;
  • V. în limba română (model EUROPASS).

 Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 decembrie 2017.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Compartimentului EURES la telefon 0247/315.915 sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here