Se deschide Complexul ”Ștrand Vedea” din Alexandria

0
se redeschide Ștrandul Vedea

La Complexul ”Ștrand Vedea” din Alexandria se fac ultimele pregătiri, astfel încât de luni, 15 aprilie, să poată fi deschise porțile pentru public – bazinul de înot încălzit, sauna și Jacuzzi, a anunțat Administrația Domeniului Public (ADP). Așadar, alexăndrenii și nu numai sunt așteptați de luni până duminică, în intervalul orar 09.00 – 21.00, și joi, în intervalul orar 14.00 – 21.00.

Prețul biletului de intrare a rămas 20 de lei/persoană, însă reprezentanții ADP Alexandria spun că se poate opta și pentru abonamente pentru 10, 15 sau 30 de zile. De asemenea, de menționat este faptul că, pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani, intrarea este gratuită.
”Cu bucurie va anuntam ca zilele acestea se fac ultimele pregatiri pentru redeschiderea Complexului “Strand Vedea” de luni, 15 aprilie. Bazinul de inot incalzit, sauna si jacuzzi va asteapta dupa urmatorul program:
Luni – Duminica – 09.00 – 21.00
Joi – 14.00 – 21.00

Costul biletului de intrare a ramas in continuare 20 de lei/persoana, insa se poate opta si pentru abonamente pentru 10, 15 sau 30 de zile. Copiii sub 7 ani beneficiaza de intrare gratuita.

De asemenea, si instructorii de inot isi vor relua activitatea. Pentru a afla mai multe informatii despre toate facilitatile, va rugam sa nu ezitati sa va adresati personalului de la Receptia Complexului, care va sta la dispozitie”, transmite Administrația Domeniului Public (ADP) Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here