Șase oferte depuse pentru proiectarea drumului de mare viteză București-Alexandria

0

Șase oferte au fost depuse pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului de mare viteză București-Alexandria, a anunțat, joi, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Potrivit sursei citate, realizarea proiectului va duce la eliminarea aglomerației și a accidentelor care se produc pe DN6 – un drum care străbate numeroase comune, având valori ale traficului depășite.

“Mă bucur să anunț că avansează licitația pentru unul dintre cele mai importante proiecte pentru regiunea sud. Astăzi au fost depuse 6 oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului de mare viteză București-Alexandria.
Fie că va fi autostradă, fie că va fi drum expres (variantă care va reieși din studiul de fezabilitate), acest proiect va avea marele avantaj că va elimina aglomerația și multe dintre accidentele care se produc acum pe DN6 – un drum care străbate numeroase comune, având valori ale traficului depășite.
Licitația este bazată pe un caiet de sarcini modern, care presupune realizarea unui proiect preliminar extrem de detaliat care va pune bazele unei execuții a lucrărilor rapidă și fără blocaje”, transmite Cătălin Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here