Șapte persoane din Mereni, reținute în urma unui scandal

0

Șapte persoane din Mereni, femei și bărbați, au fost reținute în urma unui scandal. În prezent, toate cele șapte persoane sunt în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, iar față de acestea continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

„Față de șapte persoane, femei și bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, toate domiciliate în comuna Mereni, județul Teleorman, cercetate într-un dosar penal întocmit de către polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle sub aspectul săvârșirii, la data de 19.05.2020, a infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost dispusă măsura reținerii, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman”, potrivit IPJ Teleorman.

Totodată, în cursul zilei de marți, fiind în continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare la locuințele suspecților, fiind ridicate în vederea cercetărilor mai multe obiecte contondente care au fost folosite la săvârșirea infracțiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here