Sancțiuni pentru nerespectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor

0

Două sancțiuni contravenționale, în cuantum de 10.000 de lei, au aplicat inspectorii
de prevenire din cadrul ISU Teleorman, în controalele efectuate marți, 29 decembrie, la operatori economici din județ, în cadrul cărora au verificat respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor.

Pe timpul controalelor, pompierii au efectuat și o activitate de informare și instruire a personalului angajat cu privire la modul de comportare și asigurare a primei intervenții în cazul izbucnirii unui incendiu.
Pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu noul coronavirus, pompierii militari teleormăneni și reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au continuat verificările în locurile cu aglomerări de persoane din municipiile Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele. Inspectorii ISU Teleorman au participat la șase controale mixte în cadrul instituțiilor și operatorilor economici, aplicând pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală patru sancțiuni contravenționale.

Voluntarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman și personalul structurilor de intervenție au continuat acțiunile de informare a cetățenilor, efectuând 11 misiuni în zonele cu aflux de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here