Samuel Calotă: “Îi invităm pe ceilalți să nu își pună candidat pentru Alexandria și să susțină candidatul Marius Badea, candidatul partidului nostru”

0

Conducerea județeană a ALDE Teleoman a prezentat, joi, candidații pentru alte patru primăriile rurale, respectiv Troianul, Dobrotești, Bragadiru și Bogdana.

Astfel, la alegerile locale, din partea ALDE vor candida Sergiu Mortasipu ( pentru Primăria Troianul), Păunel Belivacă (pentru Primăria Dobrotești), Viorel Grecu (pentru Primăria Bragadiru) și Romică Soreață (pentru Primăria Bogdana).

Tot în cadrul conferinței de presă, președintele ALDE Teleorman, Samuel Calotă, a răspuns invitației făcute de președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, respectiv aceea ca toate partidele de dreapta să se unească pentru a câștiga Primăria Alexandria în alegeri.

Astfel, spune Samuel Calotă, oferta partidului pe care îl conduce este ca toate celelalte formațiuni de dreapta sau nu numai să renunțe la a-și desemna candidați pentru Primăria Alexandria și să-l susțină pe Marius Badea Rivera, candidatul ALDE. Oferta este valabilă și pentru Primăria Videle, a mai spus Samuel Calotă, acolo unde ALDE l-a desemnat drept candidat pe Lucian Militaru.

Noi nu avem nimic cu nicio persoană, nu avem nimic cu omul Victor Drăgușin, nu avem nimic cu PSD, cum nu avem nimic nici cu PNL sau cu candidata PNL-ului. Noi avem ceva însă, avem de gând să câștigăm Alexandria cu candidatul Marius Badea. Îi invităm pe toți ceilalți să nu își pună candidat pentru Alexandria și să susțină candidatul Marius Badea, candidatul partidului nostru”, a precizat președintele ALDE Teleorman, Samuel Calotă, care a vorbit și despre o mega alianță pe care partidul pe care îl conduce vrea să o facă cu alexăndrenii, pentru Primăria Alexandria, dar și cu cetățenii din celelalte localități din județ.

Cum cred că va fi declinată oferta de către ceilalți competitori, vreau să anunț că începând de astăzi vrem să facem o mega alianță, iar mega alianța pe care vrem să o lansăm pentru Alexandria și pentru Teleorman este mega alianța cu cetățenii. Vrem să facem cu cetățenii o mega alianță, iar dacă se dorește schimbrea ocupantului fotoliului de primar dintr-o localitate, să vină lângă noi, chiar dacă nu suntem unul dintre partidele mari, cu siguranță vom avea un cuvânt greu de spus”, a mai spus Samuel Calotă.

La conferința de presă desfășurată, joi, la sediul organizației județene a ALDE a luat parte, alături de Samuel Calotă, președintele partidului, Marius Badea Rivera, candidatul la Pimăria Alexandria,  candidații pentru cele patru primării rurale, precum și Nicușor Lină, cea mai nouă achiziție a formațiunii politice.

Nicușor Lină a fost, după cum el însuși spune, președinte al USR Teleorman până în anul 2018, iar acum a ales să se alăture ALDE Teleorman, unde a primit și funcția de vicepreședinte al organizației județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here