Samuel Calotă, după confirmarea cu COVID -19: “Sunt zdravăn! Nu mă dau bătut! Mă voi întoarce curând!”

0

Noul coronavirus nu a ocolit nici clasa politică din județ, astfel că patru dintre membrii ALDE Teleorman, între care președintele formațiunii, Samuel Calotă, și candidatul pentru Primăria Alexandria, Marius Badea Rivera, au fost confirmați, în ultimele două săptămâni, cu COVID-19.

După ce a primit vestea că a fost infectat cu noul coronavirus, liderul partidului a transmis, de pe patul unui spital din București, un mesaj către electoratul ALDE, prin intermediul paginii sale de pe o rețea de socializare.

Dragi prieteni!
Nu știu pentru ce a îngăduit Dumnezeu ca să trecem prin această experiență teribilă, eu, Marius Badea și încă doi colegi implicați în activitatea ALDE la nivel județean! Toți 4 suntem pe paturile spitalelor în așteptarea tratamentului care să ne redea sănătatea deplină! Este o situație complicată din punctul de vedere al sănătății personale, cu toate riscurile pe care acest virus le-a putut aduce peste noi!
Știu însă un lucru: că toate lucrurile lucrează spre binele celor care-L iubesc pe Dumnezeu! Iar noi ÎL iubim pe EL! Am convingerea că El știe mai bine pentru ce s-au întâmplat aceste lucruri teribile acum și nu în timpul campaniei electorale!
Vom avea timp să ne refacem! Nu bravăm spunând că ceea ce nu te omoară te întărește, pentru că așa experiență nu le-o doresc nici celor care presupun că mă urăsc și poate în sinea lor se bucură că a rămas câmpul bătăliei electorale mai gol, prin izolarea noastră la spital!
Nu! Spun doar că-I multumesc lui Dumnezeu pentru această experiență dureroasă, groaznic de dureroasă și ÎL rog ca în bunătatea Lui să aibă grijă de prietenii mei care acum sunt în spital, să treacă pe la paturile lor și cu mâna Lui divină să-i vindece !
Vă rog din suflet să nu lăsați ca sacrificiul lor de sănătate saărămână nerăsplătit! Nu permiteți să ni se aplice lozinca aceea care spune să dobori conducătorul și armata se va risipi!
Voi știți ce aveți de făcut iar pentru orice neclarități, vă rog să nu ezitați să mă contactați! Sunt zdravăn! Nu mă dau bătut! Mă voi întoarce curând!
Domnul cu voi și cu noi!
P.S. Multe mulțumiri vouă tuturor pentru gândurile frumoase, precum și unora dintre adversarii politici care zilnic ne-au sunat sau ne-au scris ca să ne încurajeze!”, a scris Samuel Calotă pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here