Sami Calotă, despre vizita la DNA: „Am fost citat în calitate de martor, într-un dosar care nu are legătură cu anul 2020”

0

După ce în spațiul public au apărut informații cum că liderul ALDE Teleorman ar fi fost citat de procurorii DNA, în regim de urgență, pentru a fi audiat într-un dosar care se referă la achizițiile de echipamente medicale, Samuel Calotă a ținut să clarifice lucrurile într-o conferință de presă ce a avut loc, joi, la sediul organizației județene, din Alexandria.

„Ieri, la ora 3 (n.r.15.00) am fost invitat la DNA, iar cineva a știut că voi fi acolo. Eu am crezut că este o întâmplare să fie niște fotografi acolo, pentru că în timp ce eu intram, de acolo ieșea domnul Horia Georgescu și credeam că pentru domnia sa sunt, nu credeam că sunt eu atât de important. Am fost citat în calitate de martor, într-un dosar care nu are legătură cu anul 2020 sau cu achizițiile de măști„, a spus Samuel Calotă referitor la subiect.

Și avocatul său, Viorel Mocanu a explicat calitatea în care clientul său a fost, miercuri, la DNA.

Domnul Samuel Calotă, liderul ALDE Teleorman, a fost citat doar în calitate de martor la DNA, astăzi, 3 iunie 2020, într-un dosar care nu are niciun fel de legătură cu achizițiile de măști pentru Covid19 (măsti: simple, KN95, FFP2) sau alte achiziții medicale, sau cu fapte presupus săvârșite în anul 2020. Întrucât urmărirea penală are caracter nepublic, nu putem oferi detalii la acest moment procesual despre această anchetă”, a explicat avocatul Viorel Mocanu presei centrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here