Sala Polivalentă din Alexandria găzduiește meciul de handbal dintre dintre CS Dinamo Bucuresti și AHC Dobrogea Sud Constanta, din Supercupa României

0

Sala Polivalentă din Alexandria găzduiește, miercuri, 25 august, meciul dintre CS Dinamo Bucuresti și AHC Dobrogea Sud Constanta, disputat în Supercupa României la handbal masculin.

Meciul este programat pentru ora 18.00, iar prețul biletelor începe de la 20 de lei, acestea putând fi cumpărate online sau de la Sala Polivalentă, în ziua competiției.

Potrivit regulamentului, toți spectatorii (inclusiv copiii) care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în Sala Polivalentă, unul dintre următoarele documente, în format fizic , dovada vaccinării anti-COVID (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare), copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID-19 și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării, rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore). Acestea vor fi predate organizatorilor la intrarea în sală, transmit organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here