Sala Polivalentă din Alexandria găzduiește, începând de mâine, Maratonul rapelului

0

Timp de trei zile, începând de mâine, Sala Polivalentă din Alexandria găzduiește Maratonul rapelului, unde persoanele care s-au vaccinat cu prima doză în perioada 14-16 mai vor putea să primească și cea de-a doua doză de vaccin anti-COVID.

De asemenea, se pot prezenta la Maratonul rapeulului, pe toată durata desfășurării acestuia, mai exact în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 08.00-22.00, și persoanele care nu au apucat să se vaccineze până acum, pentru a primi prima doză de ser împotriva COVID-19.

La Sala Polivalentă imunizarea se face cu vaccinul Pfizer BioNTech, iar persoanele care optează pentru un alt timp de vaccin vor fi îndrumate, de voluntarii care vor fi prezenți la Maratonul rapelului, către centrele de vaccinare unde se imunizează cu tipul de ser solicitat sau către medicii de familie, în cazul vaccinului Johnson&Johnson.

Informații oficiale despre vaccinare se găsesc pe platforma națională despre vaccinarea COVID-19 – Rovaccinare: www.vaccinare-covid.gov.ro.

Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

La nivelul județului, numărul total de doze de vaccin administrate, începând cu data de 31 decembrie 2020, prima administrare, până în data de 01.06.2021, inclusiv, a ajuns la 1002.98. 53.562 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, în timp ce 43.995 de persoane au primit și a doua doză. De asemenea, 2.741 de persoane au fost vaccinate cu vaccinul produs de Johnson&Johnson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here