Sală de sport modernă pentru locuitorii comunei Dracea – Cristian Tismănaru: „Acest obiectiv deschide seria mai multor investiții care se vor materializa în viitorul apropiat”

0
Locuitorii comunei Dracea beneficiază, începând de miercuri, de o sală de sport modernă, cu o capacitate de 102 locuri, dotată cu toate utilitățile necesare. Investiția, a carei valoare se ridică la suma de 7.000.000,00 lei, este finanțată de Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții. 

 

 

Evenimentul de inaugurare a avut loc, miercuri, în prezența reprezentanților autorității locale de la Dracea, precum și a mai multor primari liberali din Teleorman, invitaților de la nivel de județ și central – între aceștia Doru Ducan din partea CNI, iar de la eveniment nu au lipsit nici îndrăgiții artiști de muzică populară Verginica Neagu și Constantin Măgureanu.

„În primul rând, vreau să mulțumesc Ministerului Dezvoltării și Companiei Naționale de Investiții pentru susținerea dată acestei investiții, dar nu în ultimul rând Consiliului Local și echipei de implementare, pentru că aici este rodul muncii noastre de câțiva ani de zile. Vreau să subliniez că acest obiectiv deschide seria mai multor investiții care se vor materializa în viitorul apropiat la nivelul comunei Dracea. (…) Referitor la investiția pe care o inaugurăm astăzi, cu siguranță louitorii de la Dracea sunt bucuroși, iar eu vreau să-i asigur că vom încerca să aducem sportul mai aproape de copii. Dar vreau să precizez și că de aceasă sală, care a fost ridicată de la zero și care arată impecabil, nu se vor bucura numai copiii din localitate, ci și celelalte categorii de vârstă care iubesc sportul. (…) Voi inființa aici spațiu de antrenamente pentru echipa de fotbal, vom avea și juniori, dar primul sport pe care doresc eu să-l facem aici cu copiii este tenisul de câmp, mi se pare un sport mai nobil, după care și celelalte bineînțeles, vom încerca să aducem un antrenor, iar antrenorul va fi plătit din bugetul local pentru copiii din localitate”, a spus primarul Cristian Tismănaru.

La nivelul localității Dracea sunt în implmenetare, în prezent, numeroase obiective de investiții, între acestea reabilitarea sediului primăriei, înnoirea parcului de vehicule pentru transportul în comun (alături de Primăria Crângu) sau reabilitarea școlii gimnaziale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here