S-a decis cum merg elevii la școală de luni – Lista unităților de învățământ și a scenariilor după care funcționează

0

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a stabilit, vineri, în ședință extraordinară, scenariile după care se vor ține cursurile în unitățile de învățățământ din Teleorman începând de luni, 24 mai.

Potrivit hotărârii CJSU, un număr de 48 de grădinițe și școli din județ vor face cursurile în scenariul 2, astfel că vor merge fizic la școală, preșcolarii și elevii din învățământul primar, elevii din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a și cei din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, precum și elevii din învățământul special, indiferent de clasă, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție; participarea zilnică, în sistem online, a elevilor din celelalte clase/ani de studiu.

În această situație sunt școlile și grădinițele din localitățile în care rata de infectare este mai mare de 1 la o mie de locuitori: Beciu, Bragadiru, Călinești, Cervenia, Ciuperceni, Dracea, Drăcșenei, Drăgănești de Vede, Lisa, Piatra, Plopii Slăvitești, Poroschia, Putineiu, Săceni, Saelele, Siliștea, Suhaia, Tătărăștii de Jos, Tătărăștii de Sus.
Preșcolarii și elevii din localitățile în care rata de îmbolnăvire este mai mică de 1 la mia de locuitori vor merge fizic la școală, de luni, indiferent de anul de studiu.

Lista unităților de învățământ din județ și modul în care se vor face de luni cursurile pot fi consultate la adresa de internet: https://tr.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/24/2021/05/Anexa-HCJSU-41-din-21-mai-2021.pdf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here