Roșiorean cercetat penal după ce și-a amenințat soția cu moartea

0

Un bărbat de 39 de ani, din Roșiori de Vede, este cercetat pentru amenințare, după ce și-ar fi amenințat cu moartea soția, o femeie de 28 de ani, din localitate, cu care se află în proces de divorț. Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din Roșiori de Vede au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, în cazul unui bărbat care și-ar fi amenințat cu moartea soția cu care se află în proces de divorț.

 

Concret, duminică, în jurul orei 18:30, oamenii legii au fost sesizați de femeie despre faptul că soțul său, cu care se află în proces de divorț, ar fi venit la reședința acesteia și ar fi amenințat-o cu moartea.

Procedând la completarea formularului de evaluare a riscului, polițiștii au constatat că rezultatul indică existența unui risc iminent în ceea ce privește victima și au emis ordin de protecție provizoriu, stabilind măsuri restrictive pentru bărbatul de 39 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here