Reținut de polițiști, pentru tentativă de viol și tâlhărie calificată

0

Polițiștii au reținut un bărbat, în vârstă de 19 ani, din comuna Măgura, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și tentativă de viol, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Teleorman, la data de 27 august, polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 91 de ani, din comuna Măgura, cu privire la faptul că, în noaptea de 26/27 august, o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința acesteia, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi solicitat bani, amenințând-o cu acte de violență, încercând totodată să o violeze. Persoana vătămată a opus rezistență, bărbatul nereușind să o violeze și nici să sustragă bani ori alte bunuri sau valori.

În urma cercetărilor efectuate a fost identificat prezumtivul autor, un bărbat în vârstă de 19 ani din aceeași localitate. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here