Responsabilitatea PNL este de a guverna eficient pentru români

0

Senatorul PNL, Eugen Pîrvulescu, a afirmat, recent, despre politicile economice promovate de Guvernul PNL:

S-a demonstrat, deja, prin fapte, nu prin vorbe, că PNL a avut și are curajul să-și asume responsabilitatea guvernării, chiar și în condiții grele de pandemie și pe fondul dezastrului lăsat în urmă de PSD. A eliminat toate măsurile nocive de suprataxare a românilor și economiei private introduse de PSD, începând cu supraacciza la carburanți, suprataxarea contractelor de muncă part-time și taxele oneroase impuse sistemului bancar și companiilor din sectorul energetic și telecomunicații.

În plan economic, Executivul condus de Ludovic Orban a schimbat radical paradigma de dezvoltare economică, de la consumul păgubos și risipa de bani promovată “en fanfare” și cu costuri mari de îndatorare de către PSD, la dezvoltarea țării prin investiții masive, cu fonduri europene, pentru digitalizare, debirocratizare, eficientizare și sprijinirea sectorului privat.

S-a creat, deja, cea mai bună bază pentru fructificarea unei șanse istorice pentru România, privind absorbția de fonduri europene, ca urmare negocierilor purtate cu succes de către președintele Iohannis, din care i-a revenit țării noastre 80 de miliarde euro. Sunt bani europeni care vor ajunge și în Teleorman, prin investiții care vor crește nivelul de trai și cel economic.

Este clar pentru oricine că nu poți avea plus valoare și dezvoltare din și prin consum, ci prin atragerea de investiții majore care să poată susțină, în mod real, și sectorul privat, și care să genereze creșterea producției și a competivității pe piață.

În fapt, Guvernul PNL a demonstrat că știe și poate face modernizarea României, printr-un program economic realist și sănătos de dezvoltare și reclădire a României, iar administrațiile locale liberale au arătat, prin implicare și proiecte fezabile și necesare, că investițiile reprezintă cheia dezvoltării locale, ceea ce începe să se resimtă în bine și în Teleorman”.

Executat de LPV MEDIA PRO SRL, la comanda PNL TELEORMAN, cod AEP 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here