Record de amenzi date de polițiști în 24 de ore – Peste 230 de sancțiuni, în valoare de aproximativ 70.000 de lei

0

În urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii teleormăneni au aplicat, în cursul zilei de joi, peste 230 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 70.000 de lei, au reținut trei permise de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulație pe drumurile publice. La nivelul Serviciului Rutier Teleorman, joi, 18 martie, au fost aplicate nu mai puțin de 60 de sancțiuni contravenționale, dintre care 41 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au întocmit, joi, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului în cazul unui bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitate, depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Romană, emanând halenă alcoolică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei.
Un alt bărbat din Zimnicea, în vârstă de 36 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu fără a poseda permis de conducere. Și în acest caz polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here