Reabilitarea bisericii și construirea unei cantine sociale – investiții aprobate pentru Drăgănești-Vlașca/ Ciprian Ciuperceanu: “Viitorul sună bine și pentru că Guvernul PNL se implică”

0

Localitatea teleormăneană Drăgănești-Vlașca a beneficiat, în ultimii ani, de investiții importante, printre care construirea și amenajarea stadionului comunal, reabilitarea și modernizarea mai multor drumuri comunale, accesul la internet gratuit pentru locuitorii comunei, care au la dispoziție 10 puncte de acces, în satele Comoara, Văceni și Drăgănești Vlașca, reabilitarea unităților de învățămâmânt, amenajarea unui spațiu de recreere pentru localnicii de orice vârstă, dotat cu mese de șah, table, remi, dar și realizarea studiilor de fezabilitate pentru aducțiunea la rețeaua de apă și canalizare. Mai mult, încă din luna martie, primarul localității, Ciprian Ciuperceanu semnat contractul pentru realizarea unui proiect pe care majoritatea teleormănenilor îl consideră, încă, o utopie: accesul la gaze naturale.

Însă investițiile în localitate continua, după cum anunță primarul Cirpian Ciuperceanu, iar Biserica “Sfântul Nicolae” din Drăgănești-Vlașca va intra într-un amplu proces de rabilitare. De asemenea, în localitate va fi construită și o cantina social, iar din primăvară vor fi demarcate lucrările pentru extinderea rețelei de apă potabilă, în Cartierul Valea Albă, cât și pentru celelalte străzi care nu au fost cuprinse în vechiul proiect.

Guvernul PNL investește în modernizarea și dezvoltarea localităților teleormănene, iar acest fapt continuă să se concretizeze și în comuna Drăgănești-Vlașca. Biserica “Sfântul Nicolae” beneficiază de o investiție care se va derula prin Compania Națională de Investiții, în urma proiectului pe care l-am depus spre finanțare, în valoare de 1 milion de euro, pentru reabilitarea lăcașului sfânt, construirea unei clopotnițe și a unei cantine sociale. Totodată, după aprobarea finanțării proiectului pe care l-am depus, în valoare de 500 mii euro, privind extinderea rețelei de apă potabilă, în Cartierul Valea Albă, cât și pentru celelalte străzi care nu au fost cuprinse în vechiul proiect, vor fi demarate lucrările necesare, începând din primăvara anului viitor, astfel încât să poată beneficia, cât mai repede, de aceste investiții, întreaga populație a comunei. Așadar, în comuna Drăgănești -Vlașca viitorul sună bine și pentru că Guvernul PNL se implică, venind în sprijinul nostru cu investiții importante, menite să le ofere vlăscenilor condiții optime de trai”, notează Ciprian Ciuperceanu, primarul comunei Drăgănești-Vlașca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here