Raluca Turcan: PNL va deconta cel puţin cât PSD. Social-democraţii au decontat doar 50% din banii cheltuiţi

0

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, că partidul a depus actele solicitate de AEP pentru decontarea cheltuielilor din campania electorală şi că nu există probleme de legalitate, afirmând că liberalii vor primi „cel puţin cât a recuperat PSD”, adică cel puţin 50 % .

„PNL a depus toate documente şi din toate informaţiile pe care le-am primit de la colegii mei, din teritoriu nu există aspecte de legalitate. (…) În momentul de faţă, PSD are datorii de trei ori mai mari decât ale PNL. Nu se vrobeşte în spaţiul public despre datoriile PSD. De asemenea, PSD a recuperat de la AEP vreo 50%, nu se vorbeşte de faptul că PSD nu a recuperat o parte din sumă. PNL va primi în zilele următoare cel puţin cât a recuperat PSD”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, solicitată să precizeze în ce stadiu sunt liberalii cu recuperarea cheltuielilor, în contextul în care AEP a decontat vineri cheltuielile tuturor partidelor,cu excepţia PNL şi USR.

Raluca Turcan a precizat că datoria sa din campania electorală este făcută în calitate de preşedinte PNL Sibiu, organizaţie care a funcţionat „în totală legalitate şi total acord cu ceea ce prevedea legea electorală”.

„În privinţa legalităţii documentelor de la nivel naţional, în momentul de faţă, se aşteptă în baza documentelor transmise recuperarea banilor de la AEP, pe documentele transmise”, a mai spus Turcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here